Team Rolfes

Een nieuwe koers

Met ingang van 1 januari 2021 fuseert Team Rolfes met TFC de Ketting. Daarmee groeien Team Rolfes en TFC de Ketting uit tot een vereniging van formaat. Wij heten de leden van Team Rolfes van harte welkom.

Geschiedenis Team Rolfes

Team Rolfes is opgericht in december 2004, met als doel de fiets/mountainbike sport te promoten. De nadruk ligt bij Team Rolfes op de recreatieve tak van de sport. Fietsen is voor iedereen!

De vereniging goeide in tien jaar uit van een mountainbike clubje tot een prachtige vereniging met veel leden. De vereniging creëerde in de regio nieuwe mogelijkheden voor jeugdige mountainbike. Team Rolfes organiseerde bovendien specifieke trainingsfaciliteiten en begeleiding  aan mountainbikers, heren, dames én kids!

De club werd vervolgens uitgebreid met Team Rolfes Race en Rolfes Race Ladies. Zo werd er voor elk wat wils gecreëerd, of je nu zin hebt om te crossen door de bossen, of afstanden te maken over de weg. De vereniging werd daarnaast in 2009 eigenaar van een MTB-parcours!

Jeugdteam

Met de fusie tussen Team Rolfes en TFC de Ketting wordt ook het jeugdteam verder vormgegeven. Het jeugdteam krijgt een geheel eigen plek binnen de vereniging, met een eigen pagina binnen onze website. Je kunt de pagina van het jeugdteam hier raadplegen. Wil je lid worden van het jeugdteam? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Meld je snel aan op de pagina van het Jeugdteam.

Meer informatie

Wil je meer weten over de geschiedenis van Team Rolfes? Kijk dan op de oude website van Team Rolfes. Daar vind je niet alleen extra informatie en verslagen, maar ook foto’s.

Actueel fietsweer

Komende activiteiten