Sponsoren

“Onze ruime winkel staat bekend om haar mooie versafdeling met een uitgebreid assortiment aan vers producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. De ambachtelijke vakslager staat voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Onze vriendelijke medewerkers verwelkomen u graag in onze winkel! Parkeren is gratis.”

Harry Stuulen, Jumbo Stuulen Ter Apel

Leven is bewegen is onze motto

Dit betekent allereerst met plezier bezig zijn met je lichaam.

Bewegingscentrum Ter Apel mag zich preventiecentrum noemen. Wij zijn geen low-budget sportschool maar je kunt  fitnessen in Bewegingscentrum Ter Apel onder hoogwaardige begeleiding . Wij bieden ook groepslessen aan..

Bij ons vind je genoeg uitdaging om je doelstelling op het gebied van gezonder leven te behalen, Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Gratis proefles
Je bent van harte welkom om eens rond te kijken in onze sportcentrum en we nodigen je graag uit voor een gratis proefles. Schrijf je in door op de rechter banner te klikken en ervaar het gevoel van het fit zijn.

@rolfessorts leveren we al onze nieuwe , gebruikte en gerepareerde fietsen af met alleen de allerbeste Interflon b.v. Smeer & poetsmiddelen . Dit geeft in de toekomst minder onderhoudskosten & teleurstelling.

Rolfes Sports, verantwoord ondernemen .

Spackbedrijf Houthuijzen is een een stukadoor in Ter Apel en is opgericht op 25 maart 1999. Dit bedrijf is gevestigd op het adres Bentlagestraat 20 met de postcode 9561HB in de plaats Ter Apel te Groningen. Spackbedrijf Houthuijzen heeft de rechtsvorm eenmanszaak .

Sinds 1993 groeien we als installatiebedrijf in Ter Apel en Zwinderen. Door mond-tot-mond reclame merken we dat de telefoon steeds vaker over gaat voor uiteenlopende klussen. Vanuit onze vestiging in Ter Apel en Zwinderen bedienen we het gehele Noorden. Heeft u een ervaren installatiebedrijf nodig? Binnen 24 uur gebruik kunnen maken van de storingsdienst? Neem dan contact met ons op.

Kral Westen makelaardij, hypotheken en verzekeringen is gevestigd in Ter Apel en Stadskanaal. Met een team van 23 mensen werken wij iedere dag opnieuw aan het leveren van de allerbeste dienstverlening. Wij zijn kritisch op ons aanbod en blijven onze producten en diensten vernieuwen. Wij zien meer dan een droomhuis, een scherpe verzekeringspremie of een lage hypotheekrente. Daardoor bent u verzekerd van het beste.

U vindt bij ons een compleet assortiment producten om van uw huis een écht thuis te maken. Kwaliteit en service houden we hoog in het vaandel.

Goede ideeën voor sfeervol wonen…. Woonidee Bijl.

Getriebebau NORD is wereldwijd een van de toonaangevende producenten van aandrijftechniek – voor mechanische en elektronische oplossingen. Het productprogramma bestaat uit motorreductoren, motoren, industriële aandrijvingen, frequentie-omvormers en motorstarters/frequentie-omvormers voor decentrale aansturing van aandrijvingen.