Sponsoren

“Onze ruime winkel staat bekend om haar mooie versafdeling met een uitgebreid assortiment aan vers producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. De ambachtelijke vakslager staat voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Onze vriendelijke medewerkers verwelkomen u graag in onze winkel! Parkeren is gratis.”

Harry Stuulen, Jumbo Stuulen Ter Apel

Leven is bewegen is onze motto

Dit betekent allereerst met plezier bezig zijn met je lichaam.

Bewegingscentrum Ter Apel mag zich preventiecentrum noemen. Wij zijn geen low-budget sportschool maar je kunt  fitnessen in Bewegingscentrum Ter Apel onder hoogwaardige begeleiding . Wij bieden ook groepslessen aan..

Bij ons vind je genoeg uitdaging om je doelstelling op het gebied van gezonder leven te behalen, Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Gratis proefles
Je bent van harte welkom om eens rond te kijken in onze sportcentrum en we nodigen je graag uit voor een gratis proefles. Schrijf je in door op de rechter banner te klikken en ervaar het gevoel van het fit zijn.

@rolfessorts leveren we al onze nieuwe , gebruikte en gerepareerde fietsen af met alleen de allerbeste Interflon b.v. Smeer & poetsmiddelen . Dit geeft in de toekomst minder onderhoudskosten & teleurstelling.

Rolfes Sports, verantwoord ondernemen .

U vindt bij ons een compleet assortiment producten om van uw huis een écht thuis te maken. Kwaliteit en service houden we hoog in het vaandel.

Goede ideeën voor sfeervol wonen…. Woonidee Bijl.