Clubkleding

Voorwaarden clubkleding

Ieder lid krijgt per sponsorperiode (maximaal 4 jaar) een set clubkleding ter beschikking gesteld. De vereniging betaalt de korte broek en het shirt met korte mouwen en blijft eigendom van de vereniging. Bij het beëindigen van het lidmaatschap of aan het einde van de sponsorperiode moet deze set worden ingeleverd. Alle overige items mogen worden aangeschaft, maar zijn voor eigen rekening en moeten vooraf worden betaald.

Ieder lid, die in clubverband mee fietst, is verplicht om clubkleding te dragen. Andere fietskleding dan clubkleding is niet toegestaan, mits hiervoor een plausibele reden voor is (bijv. nieuw lid, beschadigde kleding door valpartij, etc.).
Kleding dat is voorzien van reclame-uitingen en/of logo’ s van concurrerende bedrijven van onze sponsoren zijn NOOIT toegestaan! Deze voorwaarden zijn als clausule opgenomen in de sponsorcontracten. Het niet nakomen van de voorwaarden uit deze clausule zal leiden tot nadelige maatregelen voor de vereniging door de sponsor(en).

Tijdens clubtochten is het dragen van actuele clubkleding en een goedgekeurde fietshelm verplicht.

Sponsoren 2018 – 2022

Eind 2017 hebben we 7 sponsorcontracten ondertekend. De 5 bedrijven die de afgelopen 4 jaar ons hebben gesponsord gaan ook de komende 4 jaar een samenwerking met TFC De Ketting aan, maar er zijn ook 2 nieuwe sponsoren. We zijn hier dan ook erg blij mee.
Klik HIER voor een overzicht

Kledingontwerp 2018 – 2022