Fietsers gebruiken deze functie van Strava Labs om activiteiten af ​​te spelen en te zien wie ze hebben ingehaald of zijn tegengekomen. Flyby stond altijd standaard ingeschakeld, maar vanwege de privacy-wetgeving is dit niet meer zo en is nu standaard uitgeschakeld voor alle Strava-atleten. Als deze instelling is uitgeschakeld, kan niemand je activiteiten zien door deze functie te gebruiken.

Hoe wijzig je je instelling? Klik (op een pc) op je profielfoto, dan op Instellingen en vervolgens op Privacybeheer.  Bij Flyby klik je op de bullet die voor Iedereen staat (zie rode cirkels in de afbeelding hieronder).
Al je activiteiten die ook zijn ingesteld op “Iedereen” zullen dan openbaar zichtbaar zijn op Flyby. Ongeacht je Flyby-instelling, wordt elke individuele activiteit die is ingesteld op “Alleen ik” of “Alleen volgers” ook niet weergegeven op Flyby.