16 maart 2020 UPDATE
Door de wijzigingen van de overheid betreffende het Corona-virus, moeten ook wij de data van afgelastingen bijstellen tot 6 april.
https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1109/het-laatste-nieuws-over-de-wielersport-en-het-coronavirus

Helaas is ook TFC De Ketting genoodzaakt maatregelen te nemen ter voorkoming van verspreiding van het Cofid-19 virus ofwel Corona virus. We volgen dan ook met onmiddellijke ingang, 12 maart 2020, de richtlijnen van de NTFU en halen alle activiteiten van de agenda. Dit betekend dat de trainingen, eigen toertochten, toertochten van derden en alle vergaderingen tot en met 31 maart worden geannuleerd, evenals de lezing van Aart Vierhouten en de cursus Wegkapitein.

Link NTFU

We volgen het nieuws nauwlettend en zullen de adviezen van het RIVM en de NTFU zoveel mogelijk opvolgen.

Met sportieve groet,

Gerard Tiben
Voorzitter

%d bloggers liken dit: