TFC De Ketting is door Manuela Kruise, de dochter van oud-lid Piet Kruise, benaderd of wij haar kunnen helpen. Manuela heeft als doel om op 4 juni 2020 de Alpe d’ Huez 6 keer op te fietsen!
Vorig jaar is Piet overleden aan longkanker en ter nagedachtenis aan Piet wil ze het KWF en hun onderzoek naar kanker steunen door deel te nemen aan Alpe d’ HuZes.
Meer informatie kan je vinden op de pagina van Manuela op de website van Alpe d’ HuZes: opgevenisgeenoptie.nl op haar Facebook-pagina.

TFC De Ketting wil met behulp van jullie Manuela steunen door onder andere de volgende acties:

  • te vragen om een vrijwillige donatie over te maken naar de rekening van TFC De Ketting. Het totaalbedrag dat door jullie wordt gedoneerd wordt door de vereniging verdubbelt met een maximum bedrag van € 250,00. Het bankrekeningnummer is NL21RABO0360121004
  • Manuela de gelegenheid geven om tijdens Gronings Mooiste haar actie te promoten,
  • TFC de Ketting plaatst een artikel in de Ter Apeler Courant waarbij Gronings Mooiste wordt gepromoot en Manuela ook zal worden benoemd.

TFC de Ketting overhandigt de cheque met het gedoneerde bedrag tijdens Gronings Mooiste aan Manuela.
We rekenen dan ook op een genereuze en positieve bijdrage van jullie en wensen Manuela veel succes met de voorbereiding en inzameling en natuurlijk veel succes met de Alpe ‘d HuZes op 4-6-2020.

Het bestuur

%d bloggers liken dit: